Yksilölliset kylpyhuonekalusteet – toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen

Laattoihin ja kylpyhuonekalusteisiin erikoistunut sisustusliike Reatek Laatat tarjoaa kattavan valikoiman korkealaatuisia kylpyhuonekalusteita Euroopan johtavilta valmistajilta. Saat meiltä myös asiantuntevan suunnittelupalvelun toiveidesi mukaan. Tutustu valikoimaamme ja tee tilaus ottamalla meihin yhteyttä. Toimitamme kalusteet nopein toimituksin kaikkialle Suomeen.

Yhteystiedot

Valikoimistamme löydät korkealaatuiset kylpyhuonekalusteet, kuten

  • allaskaapistot

  • suihkuseinät

  • suihkukaapit

  • kylpyammeet

  • linjalattiakaivot

  • wc-laitteet.

Katso myös kattava laattavalikoimamme ja viimeistele kylpyhuoneesi ilme yksilöllisillä laattaratkaisuilla. Suunnitellaan yhdessä juuri sinun toiveidesi mukainen kokonaisuus.

Laatat

Näyttävät ja käytännölliset kylpyhuonekalusteet – myös suunnittelupalvelu

Mielestämme yksi kylpyhuonekalusteiden tärkeimmistä ominaisuuksista on kestävyys – kalusteen kaunista muotoilua unohtamatta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on apunasi tarvettasi vastaavien ja kohteeseesi parhaiten sopivien kylpyhuonekalusteiden valinnassa.


Kylpyhuonekalusteiden hankinnan suunnittelu alkaa tilan ominaisuuksien ja erityispiirteiden kartoittamisella. Otamme erityisesti huomioon riittävät säilytystilat sekä kalusteiden oikean mitoituksen suhteessa tilan muihin mittasuhteisiin. Näiden käytännön asioiden toteutuessa on miellyttävää paneutua kalusteiden valintaan muotokieleen ja ulkonäköön keskittyen.

Toteutamme toiveesi mukaan kohteesi suunnittelun kokonaisuudessaan tai vain niiltä osin, kuin se sinulle parhaiten sopii. Laadimme suunnitelmasta täsmälliset 3D-kuvat, joiden perusteella lopulliset päätökset voi luottavaisin mielin tehdä. Näyttävät kalusteet viimeistelevät harmonisen ja kauniin kylpyhuoneen tilan viihtyisyyden varmistaen.

Tutustu edustamiemme kylpyhuonekalustemerkkien valikoimiin

WC-laitteet, seinä-WC, linjalattiakaivot

Suihkuseinät, suihkukaapit

Suihkut ja hanat

Kylpyhuonetarvikkeet, pyyhekoukut

Kysy lisää ottamalla yhteyttä

Olemme tavoitettavissasi puhelimitse, sähköpostitse sekä sivuiltamme löytyvän lomakkeen välityksellä. Kysy lisää edustamistamme kylpyhuonekalusteista ja suunnittelupalvelusta tai tee tilaus tarvitsemistasi kalusteista! Asiantunteva henkilökuntamme on mielellään apunasi kaikissa kylpyhuonekalusteisiin liittyvissä tarpeissasi.

 

Reatek Laatat palvelee sekä yksityisiä kotitalouksia että eri alojen yrityksiä asiantuntevasti tämän hetken trendikkäimmät ratkaisut mahdollistaen. 

Yhteydenotto