Kylpyhuonekaluste ja -laattatoimitukset koko Suomeen

Reatek Laatat maahantuo korkealaatuiset seinä- ja lattialaatat Euroopan johtavilta tehtailta. Toimitamme tuotteet nopeasti asiakkaille ympäri Suomen. Lue lisää laattavalikoimastamme ja ota meihin yhteyttä tehdäksesi tilauksen.

Yhteystiedot

Kauniit ja kestävät laatat jokaiseen kohteeseen

Laajasta ja monipuolisesta laattavalikoimastamme löytyy sopivat laatat jokaiseen kohteeseen. Palvelemme niin omaa kotia sisustavia yksityisasiakkaita kuin alan yrityksiäkin yli kolmen vuosikymmenen kokemuksella. Olipa kohteenasi kylpyhuone, keittiö tai vaikkapa eteinen, valikoimastamme löytyy lukuisia kauniita ja kestäviä vaihtoehtoja pienistä koristemosaiikkilaatoista suuriin ja näyttäviin julkisivulaattoihin sekä pihojen liuskekiviin. Edustamme useita alansa parhaimmistoon kuuluvia eurooppalaisia laattavalmistajia.

Tarjoamme asiantuntijuutemme käyttöösi laattavalintoja tehdessäsi. Kerromme mielellämme lisää eri materiaaleista ja niiden mahdollisuuksista ja toiveesi mukaan olemme apunasi myös kohteen suunnittelussa.

Laattavalikoimastamme löydät muun muassa:

  • kylpyhuonelaatat

  • lattialaatat sekä sisä- että ulkotiloihin

  • julkisivulaatat

  • julkisen tilan laatat

  • suurlaatat

  • liuskekivet

  • sisustuskivet

  • antibakteeriset Active Ceramic -laatat.

Tutustu myös kylpyhuonekalusteiden valikoimaamme.

Kylpyhuonekalusteet

Meiltä myös innovatiiviset antibakteeriset laatat

Perinteisten laattojen lisäksi saat meiltä myös innovatiiviset Active Ceramic -antibakteeriset laatat vaativienkin kohteiden laatoituksiin. Antibakteeristen laattojen itsepuhdistuva pinta taistelee tehokkaasti bakteereja ja viruksia vastaan pysymällä puhtaana sekä hajottamalla myös ilmassa olevia epäpuhtauksia. Antibakteeristen laattojen metodia on kehitetty kansainvälisesti jo kymmeniä vuosia. Testitulosten mukaan jopa 94 % Covid-19 viruksesta tuhoutui laatan pinnalta altistumisen jälkeen. Ominaisuus säilyy laatassa sen koko käyttöiän ajan. Antibakteeriset laatat ovat erinomainen valinta julkisiin tiloihin, kuten päiväkoteihin, sairaaloihin, kouluihin ja ravintoloihin.

 

Mikäli kiinnostuit antibakteerisista laatoista tai sinulla heräsi kysyttävää, ole meihin yhteydessä. Kerromme mielellämme lisää laattojen ominaisuuksista ja mahdollisuuksista.

Lue lisää Active Ceramic -laatoista

Ammattilaistason laatoitustyökalut

Myymme ammattilaistason laatoitustyökalut vaativaan käyttöön. Tilaa meiltä laatoitustyökalut, Tomecanic-laattaleikkurit sekä leikkureiden terät. Tuomme maahan Technocolors-saumauslaastit ja Acesil-silikonit.

Kysy lisää asiantuntevilta myyjiltämme! Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse numerosta 050 564 0775.

Muut yhteystiedot