Yksilölliset designlaatat – jokaisen ikioma lempisaaristo laattasarjana

Reatek Laatat maahantuo ja myy yksilöllisen kauniita designlaattoja. Oman lempisaaristosi saat nyt laattasarjana seinälle, lattialle tai periaatteessa mihin vain! Suunnittelija Tea Kuikon ja Reatek Laattojen yhteistyönä syntynyt, korkealaatuinen Lempisaaristo®-laattasarja teetetään Italiassa mittatilaustyönä.
Toimitamme laattoja nopeasti asiakkaillemme koko Suomen alueella.

 

Lempisaaristo®-laattasarjalle on myönnetty Design from Finland- merkki.

 

Tutustu tällä sivulla Lempisaaristo®-laattasarjaan ja ota meihin yhteyttä tehdäksesi tilauksen.

Design from Finland -merkki Yhteystiedot

Lempisaaristo®-laattasarjan idea

Lempisaaristo®-laattasarjan ideana on, että voit valita lempialueesi mistä tahansa saaristosta – vaikka Saimaalta, Turun tai Kreikan saaristosta – ja tämä alue poltetaan karttana kiinni laattaan. Kartta toteutetaan todellisesta kartasta hieman karrikoiden vähintään neliön kokoiselle laattasarjalle, joka koostuu kooltaan 20 x 20 cm:n kokoisista laatoista. Kartassa on kaksi väriä: se on selkeä ja graafinen.

 

Karttaan voi kohdistaa punaisen sydämen osoittamaan lempipaikkaasi saaristossa. Lempipaikka voi olla oma mökki, rakas kallio tai vaikka purjeveneretkien suosikkipaikka. Haluamasi saaristokuva voi peittää kokonaisen seinän, yhden neliön tai sitä suuremman kohdan seinässä. Loppuseinän saa laatoitettua saman sarjan yksivärisellä laatalla. Lempisaaristo®-kohta voi olla kapea tai leveä, vaaka- tai pystymallinen tehoste seinässä, esimerkiksi suihkun tai wc-istuimen takana.

Tutustu myös kylpyhuonekalusteisiimme