Reatek Laatat toimittaa antibakteeriset laatat vaativiinkin kohteisiin.

Kysy lisää: info@reatek.fi , Puh. 050 555 4155.

Antibakteeriset keraamiset laatat bakteereja ja viruksia vastaan.

 

Laattojen itsepuhdistuva ominaisuus on pitkän kehitys- ja tutkimustyön tulos. Se ei ainoastaan pysy puhtaana vaan myös eliminoi bakteereja ja hajottaa ilmassa olevia epäpuhtauksia parantaen ympärillä olevan ilman laatua.

Metodia on kehitetty kansainvälisesti jo kymmeniä vuosia. Bakteeria ja virusten eliminointikykyä mittaavien testitulosten mukaan jopa 94% Covid-19 viruksesta tuhoutui laatan pinnalta altistuksen jälkeen.

Ominaisuus säilyy laatassa yhtä tehokkaana koko laatan eliniän.

Antibakteerisista ominaisuuksista huolimatta laattojen valmistus sekä asennus tapahtuu perinteisten laattojen tavoin. Antibakteerisia laattoja valmistaa useampi laattatehdas. Heidän mallistonsa ovat laajat. Laattoja on saatavilla sekä sisä- että ulkokäyttöön, niin kotiin ja yksityistiloihin kuin julkisiin tiloihin.

Mallistoissa on valittavana runsas määrä erilaista upeaa designia ja vaihtoehtoja.
Asiakkaan on myös mahdollista valita malli ja tilata laatta antibakteerisella ominaisuudella.
Ominaisuuksiensa ansiosta laatan hoidoksi riittää pelkkä vesipesu. Ympäristöä kuormittavia ja haitallisia kemikaaleja ei tarvita. Useat pesuaineet saattavat jättää laatan pinnalle kalvon, johon bakteerit tarttuvat. Näiden laattojen hoidossa ei tarvita ollenkaan kemiallisia suoja-aineita.

Tämä saattaakin olla taloudellisesti merkittävä säästö vuosien mittaan, kun puhutaan laajoista pinta-aloista ja kovasta kulutuksesta.
Laatat ovat täysin luonnonmateriaaleista valmistettuja kestäviä ja laadukkaita tuotteita, eivätkä ne aiheuta päästöjä ympäristöön. Päinvastoin niillä on ilmaa puhdistava ja hajuja sitova ominaisuus. Erityisesti julkisissa tiloissa, kuten esimerkiksi päiväkodeissa, sairaaloissa, kouluissa ja ravintoloissa näiden ominaisuuksien merkitys korostuu.

Laattavalmistajat

ACTIVE CERAMIC ANTIBAKTEERISET LAATAT
LA FABBRICA ANTIBAKTEERISET LAATAT
Sphinx Tiles
ACTIVE CERAMIC ANTIBAKTEERISET LAATAT
Active Ceramic Antibakteeriset laatat